TEAM Konferansı İTÜ'de Yapılacak

28. Gemi Yapılarında Asya-Pasifik Ülkeleri Teknik Bilgi-Alışverişi ve İstişare Konferansı (28.Asian-Pacific Technical Exchange and Advisory Meeting on Marine Structures, TEAM2014) 13-16 Ekim 2014 tarihlerinde İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

TEAM 2014 Konferansı açılış töreni, kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ile 14 Ekim 2014 Salı günü saat.10.00'da İTÜ Maslak Yerleşkesi, Tekno Kent ARI3 Binası’nda yapılacak.

Konferansa, Asya – Pasifik bölgelerindeki ülkelerde gemi ve deniz yapıları alanında araştırma yapan akademisyenler yanı sıra, endüstride yapısal dizayn ve üretimdeki günlük problemleri bizzat yaşayan mühendisler katılım gösterecek. Türk Gemi İnşaatı Endüstrisinin kendi problem ve tecrübelerini dünyanın en ileri gemi inşaatı endüstrilerine sahip ülke meslektaşlarıyla tartışabilecekleri bir ortam sağlanacak. Japonya, Güney Kore, Tayvan, Singapur, Çin, Rusya ve Türkiye gibi gemi inşaatı endüstrisinde önemli ülkeleri katıldığı TEAM konferanslarının 22. 2008 yılında yine İTÜ’de gerçekleştirilmişti.

Konferans hakkında detaylı bilgiye www.team2014.itu.edu.tr web sayfasından erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim