Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’den Taşınmaz Satışı İhalesi İçin Yatırımcılara Davet

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, İstanbul’un Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi’nde yer alan bir taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirmesini yapacak.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi’nin taşınmaz satışıyla ilgili yatırımcılara davet ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, İstanbul’un Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi’nde yer alan bir taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirmesini yapacak.

Söz konusu taşınmaz için geçici teminat bedeli 20 bin TL, Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartları Belgesi Bedeli ise 50 TL olacak. İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık arttırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Teklifler TL olarak alınacak. İhaleye katılabilecekler için İhale Şartları Belgesi ve Tanıtım Dokümanı alınması zorunlu olacak. Her ne surette olursa olsun İhale Şartları Belgesi ve Tanıtım Dokümanı karşılığı olarak alınan bedel iade edilmeyecek.

Teklifler, İhale Şartları Belgesi ve Tanıtım Dokümanında belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanacak, son teklif verme tarihi olan 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar İdarenin adresine elden teslim edilecek. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra İdareye intikal edecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

Editör: TE Bilişim