TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemileri HOPAPORT’a demir attılar.

HOPA- TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemileri HOPAPORT’u ziyaret ettiler. HOPAPORT Tahıl Terminali Rıhtımına demir atan 2 Askeri gemide gün boyu vatandaşların ziyaretine açıldı. Gemi personeli tarafından ziyaretçilere Askeri gemiler ve katıldığı operasyon ve tatbikatlarla ilgili bilgiler verdiler.

GEMİ KOMUTANLARINDAN KAYMAKAM CANPOLAT’A ZİYARET

HOPAPORT’a demir atan TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemi komutanları Kaymakam Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Sörvey faaliyetleri kapsamında Hopa Limanını ziyaret eden TCG Alanya(M-265) Gemi Komutanı Deniz Yarbay Ömür Taşçı ve TCG Akçakoca(M268) Komutanı Deniz Binbaşı Meriç Kobak Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ı Makamında ziyaret etti.

Ziyarette TCG Alanya(M-265) ve TCG Akçakoca (M268) Gemi Komutanları Deniz Yarbay Ömür Taşçı ve Deniz Binbaşı Meriç Kobak Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldılar.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DE GEMİLERİ ZİYARET ETTİLER

HOPAPORT’a demir atan TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemi komutanları Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan vekili İshak Karabulut ve Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık ve Yönetim kurulu üyesi Gaziler gemileri ziyaret ettiler.

Sörvey faaliyetleri kapsamında Hopa Limanını ziyaret eden TCG Alanya (M-265) Gemi Komutanı Deniz Yarbay Ömür Taşçı ve TCG Akçakoca (M-268) Komutanı Deniz Binbaşı Meriç Kabak Kaymakam Abdurezzak Canpolat, Belediye Başkan vekili İshak Karabulut ve Gazilere Gemilerini gezdirerek bilgiler verdiler.

Gemi ziyaretinde Hopa Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık Gemi komutanlarına Hopa’ya ve Gazilere karşı gösterdikleri yakın ilgiden dolayı şilt vererek teşekkür etti. TCG Alanya Gemi Komutanı da TCG Alanya (M-265) Komutanlığı Hopa Liman ziyareti anısı fotoğrafı vererek teşekkür etti.

Hayati Akbaş / Hopa

Editör: TE Bilişim