DOKUZ EYLÜL’DEN BOTAŞ’A TANKER KİRALAMA EĞİTİMİ

BOTAŞ personeline yönelik olarak DEU Denizcilik Fakültesi ve Akademi Consulting & Training işbirliği ile 21-22 Aralık 2010 tarihlerinde BOTAŞ-Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü/Ceyhan ADANA’da Liman Operasyonları-Tanker Chartering eğitimi gerçekleştirildi.

BOTAŞ’ın 2010 Hizmet içi Eğitim Programı çerçevesinde gerçekleştirilen eğitimde Liman Operasyonları-Tanker kiralama konuları 2 gün boyunca etraflıca işlendi.

Söz konusu eğitim  DEU Denizcilik Fakültesi mezunu ve öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Bilge ÇETİN ve aynı fakültenin ilk mezunlarından ve tanker brokeri olan Kerem ALOK tarafından gerçekleştirildi.

BOTAŞ Genel Müdürlüğü Deniz Hizmetleri Koordinasyon Müdürü Yöneticileri Meltem NALBANT, LNG İthal Terminali Deniz İşleri Müdürü Nihal KIZILÖREN, Ceyhan Deniz Terminali Deniz İşleri Müdürü Fatih DAYAN, DEU Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Güldem CERİT, Yrd. Doç. Dr. Soner ESMER ve Öğr. Gör. Barış KULEYİN’in katılımlarıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında BOTAŞ yöneticileri ve çalışanlarına sertifikaları verildi.

Editör: TE Bilişim