Tahir Sarıoğlu Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na seçildi

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Fenerbahçe Kulübü'nün olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi belli oldu.

Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan seçildiği genel kurulda yönetim listeleri belli oldu. Aziz Yıldırım’ın asil listesinde denizcilik camiasından Tahir Sarıoğlu’da yer aldı.İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan vekili ve DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı olanTahir Sarıoğlu Aziz Yıldırım’ın listesinden Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na girdi. Kaptan Sarıoğlu aynı zamanda Sarıoğlu Denizcilik’in de sahibi.

1974 yılında Yüksek Denizcilik okulunu bitiren, zabit olarak başladığı deniz hizmetini Türk ve yabancı bayraklı gemilerde ikinci kaptan, kaptan, çeşitli limanlarda ve Türk Boğazlarında kılavuz kaptan olarak sürdüren Tahir Sarıoğlu Aralık 1995 yılında, Sarıoğlu Denizcilik Şirketi’ni kurdu.İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan vekili ve DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı olan Sarıoğlu şimdi de Aziz Yıldırım’ın listesinden Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na girdi.

Editör: TE Bilişim