Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, geçen hafta sonu Antalya'da balıkçı barınağı inşaatı ile Port Akdeniz Liman İşletmelerinde incelemelerde bulunan Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a Antalya denizcilik sektörüne gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ahmet Erol, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Binali Yıldırım ve Vali Ahmet Altıparmak ile beraberindeki heyetin 22 Eylül'de inşaatı devam eden ve gelecek yıl haziran ayında bitirilmesi planlanan Antalya Balıkçı Barınağı inşaatı ile Port Akdeniz Liman işletmelerinde incelemelerde bulunduğunu anımsattı.

Balıkçı barınağı inşaatındaki incelemeler sırasında sektör temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunan Bakan Yıldırım'ın Antalya denizcilik sektörünün sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Erol, şunları kaydetti:

"Antalya denizcilik sektörüne yakın ilgi göstermesinden dolayı Bakan Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Sayın bakanımız Antalya denizcilik sektörünün sorunlarına çok yakın ilgi gösterdi. Özellikle DTO Antalya Şubesinin yıllardır üzerinde çalıştığı Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri projesinin ihtisas bölgesi olması çalışmalarına hız kazandırılması konusunda çok titiz davranmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Sektör temsilcileri ile görüşen sayın bakanımız özellikle Antalya'da kruvaziyer turizmde hamle yapılmasının altını çizdi."
Editör: TE Bilişim