İTÜ. DF. KARİYER KULÜBÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 10. GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

 İTÜ Denizcilik FakültesiKariyer Kulübünün düzenlemiş olduğ 10. Geleneksel Kariyer Günleri, 5. gününde Şener Holding bünyesine bağlı denizcilik şirketini konuk etti. Konferansa geniş kadroyla katılan Şener Denizcilik Genel Müdürü, İnsan Kaynakları Müdürü, makine ve güverte enspektörleri, şirketlerini tanıtmaya ve öğrencilerin sorularını cevaplandırmaya çalıştı.

''1980 yılında İstanbul’da kurulan Şener Petrol Denizcilik Ticaret A. Ş., çok yönlü donatılmış modern bir kimyasal tankerler  filosu işletmektedir. Şirket stratejisi, tankerlerin işletmesini, profesyonel ve verimli bir tutum içerisinde, çevreyle ve güvenlikle ilgili konulara odaklı yapmaktır'' cümlelerini sarf eden  Sn. Aras zabitan tercihinin olabildiğince itü. df. (Y.D.O) öğrencilerinden yana kullandığını da ekledi.

Şirket politikalarını, gemide yeterli tecrübeye ulaşmış personellerinin, Şener holding bünyesine bağlı diğer iş sahalarına kanalize edilmesi hususuna ayrı bir itina göstermeleri olarak açıklayan Şener Holding temsilcileri, bu konuda öğrencilerden yeterli azim ve çabayı beklediklerini vurguladı.

Konferans bitiminde öğrencilerin sorularını cevaplandıran Holding temsilcileri, daha sonra kariyer kulübüne geçerek kulüp üyeleri ile özel olarak konuştu. Kulübün, hatıra defterini mutlulukla dolduran Sn. Aras tekrar gelmeyi büyük bir arzuyla istediklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim