Gemi Brokerleri Derneğinin bugün yapılan seçimli genel kurulunda Kapt. Semih Dinçel Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Gemi Brokerleri Derneği (GBD), Deniz Ticaret Odası’nda düzenlediği seçimlerle yeni Yönetim Kurulu’nu seçti.

İEMAK Deniz Ticaret Odası’nda düzenlenen seçimler sonucunda yeni Yönetim Kurulu seçildi ve  Kapt. Semih Dinçel görevine başladı.

Kaptan Semih Dinçel Kimdir?

Kaptan Semih Dincel 1961 yılında dünyaya geldi. 1982 yılında Yüksel Denizcilik Okulunu bitirerek 1993 yılına kadar devlet ve özel sektör gemilerinde öncesinde zabit sırasıyla 2. kaptan ve uzak yol kaptanlığı yaptı.1993-1997 arasında dönemin en büyük gemi filosunu kontrol edem Margem Gemi Kiralama'da Genel Müdür olarak çalıştı. 1997’den bugüne kendi kurduğu Atlas Gemicilik ve Ticaret şirketi kuru yük gemi kiralama hizmeti vermektedir. Deniz Ticaret Odasında 37. Gemi Brokerleri ve Navlun Komisyoncuları Komitesinin Başkanlığını yürütmektedir. Kurucu Üyesi olduğu Gemi Brokerleri Derneği’nde de Yönetim Kurulu Üyelisidir. Ayrıca, Tüm Yurt ve Özel Barınma Hizmetleri İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Dinçel, çeşitli kulüp, dernek ve STK’lardaki üyeliğine de devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim