Sektör Ekonomiye Demir Atacak

07-10 Ağustos 2008 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan “Balıkçılık, Denizcilik, Su Ürünleri Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı” Media Force Fuarcılık  tarafından, sektörün pek çok öncü kuruluşunun desteğiyle organize edilecek.  Deniz motorlarından, güverte ekipmanlarına, balık ağlarından halatlara, güvenlik ekipmanlarından buz makinalarına kadar tüm balıkçılık, denizcilik ve su ürünleri sektörlerini bir araya getirecek olan fuar; kendine has konseptiyle Türkiye'deki benzer fuarlardan ayrılıyor.
                   
Türkiye’yi, Dünya Denizcilik Sektörünün Merkezi Yapmak Mümkün mü?

Üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye'yi dünya denizcilik sektörünün merkezi yapmaya aday olan fuar, sektördeki en yeni teknolojilerin sunulacağı,  yerli ve yabancı üretici, ihracatçı, ithalatçı ve tedarikçiler için eşsiz bir pazarlama platformu konumunda olacak.

Türk yatırımcıların yurtdışı pazarlarına olan ilgisinin büyüklüğü dikkate alındığında,  ihracat hedefleri için oyunculara yeni açılımlar sağlayacak. Fuarda  katılımcılar, hedef kitlelerine son teknolojilerini, ürün/hizmetlerini gösterme şansını yakalarken, potansiyel müşterileriyle fikir alışverişi ve müzakere imkanına da sahip olacaklar. Yüzlerce katılımcı ve binlerce ziyaretçinin beklendiği fuarda aynı zamanda bir Balıkçılık Müzesi yer alacak. 

Norveç, Danimarka ve Kore gibi ülkelerden katılımcıların beklendiği fuarda Hisar Balıkçılık, Kısık Balıkçılık, Mercan Ltd., Kaya Yapı San., Çeşit Mensucat, Cengiz Balıkçılık, Marmara Halat, Trans İş Güvenliği, Akaygun Plastik gibi yerli firmalar, katılımcılardan yalnızca birkaçı.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim