Türk Denizciliğinin dünya ile entegrasyonuna yardımcı olma misyonu ile sektörün önde gelen isimleriyle yapılan röportajları, dünyadan ve ülkemizden gelen denizcilik haberlerini ve yaşanan son gelişmeleri Türkçe ve İngilizce olarak okuyucuları ile buluşturan SeaNews Dergisi'nin 69. sayısı çıktı.

SeaNews Dergisi 69. sayısı özel röportajı AVS Global Ship Supply’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek ile yapıldı. Abdülvahit Şimşek; denizciliğe giriş öyküsünü, AVS’nin kuruluşu ve gelecekle ilgili planlarını, AVS bünyesine yeni katılan EKOL Denizcilik ile ilgili hedeflerini anlattı.

Denizcilik sektöründeki ulusal ve uluslararası haberleri, son gelişmeleri, özel röportajları ve Seanews Dergisi'nin Deniz Hukukçusu Ali Kurumahmut ile Doğu Akdeniz hakkında yaptığı röportajı, Prof.Dr. Soner Esmer'in makalesini SeaNews Dergisi 69. Sayısında bulabilirsiniz.

Okurlarıyla buluşmak için denizcilik sektörünün özel, kurumsal seçkin adreslerine gönderilen SeaNews Dergisi 69. Sayısı, çok yakında www.seanewsmagazine.com adresinde dijital ortamda okunabilecek.

Editör: TE Bilişim