Türk Denizciliğinin dışa açılan kapısı SeaNews Dergisi'nin 8. Sayısı yayınlandı. Dergi, Boat Show'daki SeaNdews/DenizHaber standında yer alacak.

Derginin 8. Sayısında Türkiye Golf Federasyonu Başkanı, Armatör ve Gemi İşletmecisi Kaptan Ahmet Ağaoğlu ile yapılan geniş bir röportaj, Link Gözetim Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarı ile röportaj, ayrıca Harun Şilşmanyazıcı'nın Freight is the new commodity (Yeni emtia: Navlun) başlıklı köşe yazısı yer alıyor.  Ayrıca Deniz Ticaret Odası Ocak Meclis Toplantısına da yer veriliyor. Dergide ayrıca Antalya'da yapılan Deniz Kazaları İnceleme Çalıştayı'nın foto galerisi yer alıyor. 

Önümüzdeki 2 ayın önemli denizcilik olaylarının tarihleri ve konularının da listelendiği sayfaların yer aldığı dergide IstFix Navlun Endeksi'nin son bir aylık performansına yer veriliyor. 

Dergide ayrıca son bir ayda Türkiye ve Dünyada meydana gelen denizcilik olaylarına da haberler bölümünde yer verilmekte. 

SeaNews Dergisi; Uluslararası Denizcilik Örgütü'nün Maritime İnformation Centre adını taşıyan kütüphanesinde de sergileniyor ve  derginin önceki sayılarına ulaşmak isteyen araştırmacılar buradan arşivine de ulaşabiliyorlar. 

Editör: TE Bilişim