Yaz aylarının yeni trendi deniz – kara entegrasyonu ile Seabird Havayolları oldu.

Seabird Havayolları 20 kişilik 18 yolcu kapasiteli deniz uçakları ile 3 tarafı denizlerle çevrili Türkiye’de ilk kez Marmara, Ege, Karadeniz ve Akdeniz arasındaki hava ulaşımı yapılamayan kıyı şehirlerine ulaşım sağlıyor.

İstanbul Haliç istasyonundan Türkiye’nin yaz turizminin cenneti sayılacak Alaçatı, Bozcaada, Bodrum ve Gemlik’e uçan Seabird Havayolları İstanbul Şehir Turu uçuşlarıyla da yolcularına unutulmaz anlar yaşatıyor.

İŞ YA DA TATİL FARKETMEZ

Seabird Havayolları dünyanın hemen hemen her yerinde sayısız yolcuya, keşfetmenin heyecanını hissettiren, güzelliği, zarafeti, sağlamlığı ve çok yönlülüğü ile uçmanın keyfini yaşatan Twin Otter uçakları ile iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularına rahat, ekonomik ve ekolojik bir alternatif sunuyor.

GÜVEN, KALİTE VE UYGUN FİYAT ÜÇLÜSÜ

Türkiye semalarında nefes kesen güzelliklerle dolu deniz üzerinde bu benzersiz seyahat keyfini aileniz ve dostlarınızla paylaşabilmenizi sağlayan Seabir Havayolları güven ve kalite ile birlikte bu farklı hizmeti uygun fiyatlara sunuyor.

SEABIRD KIŞ AYLARINDA DA UÇACAK

Yaz aylarının yeni gözdesi olan Seabird Havayolları kış turizmine yönelik olarak da bölgesel havacılık çatısı altında en kısa sürede karadan ve denizden uçulmayan noktalara uçabilmeyi hedefliyor.

İŞTE SEABIRD İSTASYONLARI

Seabird Havayolları farkını şimdilik 4 istasyonla tanışabilirsiniz:

Haliç İstasyon Adresi: Kadir Has Cad. İBB Altyapı Spor Tesisleri Yanı Balat Parkı içi Fatih / İstanbul

ALAÇATI 90 DAKİKA

Alaçatı; İzmir’in tarihi taş evleri ve muhteşem deniziyle ünlü, windsurf’ün ülkemizdeki merkezi olan tatil beldesi...

İstanbul – Alaçatı, Alaçatı – İstanbul uçuşlarında uçuş süresi yaklaşık olarak 90 dakikadır, bu yolculuk maksimum 14 yolcu kapasitesiyle gerçekleşmektedir. Ayrıca Alaçatı – Bodrum ve Bodrum – Alaçatı seferleri de yine bu istasyondan gerçekleştirilmektedir. Bu uçuşlarda uçuş süresi 30 dakika olup, maksimum 18 yolcu kapasitesiyle gerçekleştirilmektedir.

Alaçatı İstasyon Adresi: Mersin Körfezi (Çağla Kubat sörf okulunu geçtikten sonra (5-6 km) düz ilerleniyor, ilk yol ayrımında sağdan devam ediliyor...) Alaçatı / Çeşme

İSTANBUL - BOZCAADA 75 DAKİKA

Çanakkale ilimizin tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınan, şarabıyla nam salmış adası; Bozcaada.

Haliç – Bozcaada ve Bozcaada – Haliç uçuşlarında, uçuş süresi 75 dakika olup, 15 yolcu kapasitesi ile gerçekleştirilmektedir.

Bozcaada İstasyon Adresi: Alaybey Mahallesi Tuzburnu Yolu üzeri Poyraz Limanı Mevkii Bozcaada

İSTANBUL - BODRUM 120 DAKİKA

Muğla’nın doğal güzellikleri sayesinde dünyaca tanınan turistik ilçesi, Ege’nin incisi; Bodrum.

Alaçatı – Bodrum ve Bodrum – Alaçatı uçuşlarında, uçuş süresi 45 dakika olup, 17 yolcu kapasitesi ile gerçekleştirilmektedir. İstanbul – Bodrum ve Bodrum – İstanbul uçuşlarınzda ise uçuş süresi 120 dakika, yolcu kapasitesi ise 10 kişidir.

BURSA'YA GİDEN EN KEYİFLİ YOL

Gemlik İstasyon Adresi: İskele Meydanı Gemlik / Bursa

HİÇ UNUTAMAYACAĞINIZ BİR GEZİ, İSTANBUL...

İstanbul Haliç istasyonundan havalanan Seabird Havayolları tatil yörelerinin dışında İstanbul Şehir Turu uçuşlarıyla da yolcularına unutulmaz anlar yaşatıyor. Seabird Havayoları ile şimdi bir kanadınız Avrupa, diğer kanadınız Asya üzerinde…

İstanbul Şehir Turu ile Asya ve Avrupa’nın kesiştiği muhteşem güzelliklerle dolu bu şehri keyifle izleyecek; eşsiz tarihi ve kültürel mirasının farkına varacaksınız. Haliç istasyonundan başlayan yolculuğunuz 19 kişilik deniz uçakları ile şehrin üzerinde muhteşem bir geziye dönüşerek trafikten ve şehrin kalabalıklığından uzak, kuşlar kadar özgür bir keşfe çıkmanızı sağlıyor.

176 DAKİKADA İSTANBUL...

Yaklaşık 20 dakika süren tur; Atatürk Köprüsü’nden başlayarak Galata Kulesi, Rumeli ve Anadolu Hisarı, Kız kulesi gibi tarihi yapıların görkemli güzelliklerini izleme fırsatı sunuyor.

Tur boyunca Seabirt Havayolları yolcularını, Galata Köprüsü, Galata Kulesi, Kız Kulesi, Haydarpaşa Tren Garı, Beylerbeyi Sarayı, Boğaziçi Köprüsü, Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Kışlası, Anadolu Hisarı, Rumeli Hisarı, Sarıyer, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet Camii, Bulgar Kilisesi (ST. Stephan of Bulgar), Pierre Loti, Mısır Çarşısı'nı kuş bakışı görme imkanı doğuyor.

SEABIRD PİLOTLARI

Seabird Havayolları'nın pilotları ve uçuş teknisyenlerinden oluşan ekibi, seyahatleri güvenli ve keyifli hale getirmek için sizlerle... Kuzey Kutbu'ndan Güney Kutbu’na kadar, dünyanın birçok yerinde uçuş tecrübesine sahip pilotlarıyla Seabird Havayolları yolcularına sizlere dünya standartlarında keyifli bir yolculuk yaşatmak için çalışıyor. Uçuş ekibi sadece Twin Otter uçaklarında asgari 6.000 saat uçuşu bulunan, toplamda on binlerce saatlik eğitim ve tecrübesi olan pilotlardan oluşuyor.

Teknik ekip ise bilgi ve tecrübesini, Twin Otter uçaklarında dünyanın en büyük filosuna sahip olan Kanadalı Kenn Borek ünvanlı kuruluşun, 40 yıl boyunca elde ettiği deneyimlerinden almış.

Tüm Seabird Havayolları ekibi, birinci sınıf uçuş emniyet ve hizmet anlayışıyla, Türkiye'yi kuşbakışı olarak yeniden keşfetmenizi sağlamaya hazır.

TÜRKİYE SEMASINDAKİ KANADALILAR

Seabird Havayolları olarak uçuşlar, Kanada yapımı, havacılık sektöründe güvenliği ve performansıyla kabul görmüş “De Havilland DHC-6 Twin Otter” uçakları ile gerçekleştiriliyor.

Twin Otter, şıklığı ve zarafetinin yanı sıra, sahip olduğu çok yönlülüğü ile havalimanı bulunmayan, basit imkanların sağlanabildiği farklı noktalara dahi uçuş imkanı tanımaktadır. Su üzerine “float”ları, karlı-buzlu noktalara kızakları, havalimanlarına ise tekerlekleri ile iniş-kalkış yaparak dünyanın birçok noktasında (Güney Kutbu dahil) hizmet verebilecek donanıma sahip olan uçaklar; yolcuların yanı sıra pilotların da tutkusu haline gelmiştir. Twin Otter, kabin basıncı olmaksızın, iki adet türbin motoru ile tüm hava şartlarında operasyon yapabilme kabiliyetine sahiptir.

Uçaklarda; dünyanın en bilinen ve güvenli turboprop motorları olan “Pratt&Whitney PT6” kullanılmaktadır.

Twin Otter, sağlamlığı, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile; 19 kişilik kapasite segmentinde dünyanın en fazla talep gören uçaklarından biri konumundadır.

Bakım ve onarım kolaylığı, klasik havacılık anlayışından farklı tarzı ile yolcuların emniyet ve güvenliği esas alınarak oluşturulmuş yapısı en önemli özelliklerindendir.

Seabird Havayolları, Twin Otter deniz uçakları ile yolcularına Türkiye semalarında deniz üzerinde alçak uçuşlarla farklı bir seyahat konforu yaşatıyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için, http://www.flyseabird.com/index.php/flying

 

Editör: TE Bilişim