Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözleşmeli Gemi Mühendisi Alıyor

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, sözlü sınavla 135 kişi arasından 27 sözleşmeli proje mühendisi alacak. Adaylar 11 Mayıs’a kadar başvuru yapabilecekler.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, sözlü sınavla 135 kişi arasından 27 sözleşmeli proje mühendisi alacak. Adaylar 11 Mayıs’a kadar başvuru yapabilecekler. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, sözlü sınavla 135 kişi arasından 27 sözleşmeli proje mühendisi alacak.

Başvuru yapacak adayların, Bilgisayar Mühendisliği/Yazılım Mühendisliği, Elektrik - Elektronik Mühendisliği/Elektronik Mühendisliği/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği /Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği/Gemi Makineleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği/Mekatronik Mühendisliği ile Uçak Mühendisliği / Uzay Mühendisliği / Havacılık ve Uzay Mühendisliği alanlarından mezun olmaları gerekecek.

Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 70 puan veya uluslararası geçerliliği olup, dil yeterliliği bakımından YDS seviyesine denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen başka bir puana sahip olmaları gerekecek. Bu pozisyonlar için daha önce iki defa sınava girip de başarısız olanlar sınava kabul edilmeyecekler. Adaylar başvurularını; Müsteşarlığın internet adresindeki sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, belgeleri son başvuru tarihi olan 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar sisteme yükleyecekler. Sınav Kurulu üyelerinin her bir adaya ayrı ayrı verdikleri notların ortalaması, o adayın Sınav notunu gösterecek. Sınavda (Mülakat) başarılı olmak için ortalama en az 70 puan alınması gerekecek.

Asıl olarak yerleştirilmeye hak kazanan adayların vize işlemlerinin Maliye Bakanlığı’nca yapılmasını müteakip göreve başlama tarihleri Müsteşarlık internet sitesinde tebliğ mahiyetinde ilan edilecek.

Editör: TE Bilişim