Saran, Hırvatistan’da marinalı otel alıyor

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yatırımcı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan’daki Grand Hotel Lav & Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor.

Otel, ülkenin ikinci büyük şehri olan ve UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesine alınan Split kentinde yer alıyor. Le Meridien işletiyor Otel halen Starwood zinciri bünyesindeki Le Meridien markası tarafından işletiliyor. Turizm yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, “Biz ilk günden beri Türk spor ekonomisini, spor sektörünü, Avrupa’ya ve dünyaya entegre etme motivasyonuyla hareket ettik. Bu konuda dünya ölçeğinde önemli bir aktör olduk. Bugün; spor dünyasında yarattığımız bu sinerji ve vizyonu, turizm sektöründe de sürdürmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Adriyatik kenarındaki 5 yıldızlı otel; 381 odası, 800 metrelik özel plajı, yüzme havuzları, 12 adet restoranı, bar ve kafeleri, SPA merkezi, konferans, toplantı ve balo salonları, Tenis kortları, futbol, voleybol ve basketbol sahaları ile 60 bin metrekarelik bir alan üzerinde konuşlanmış durumda. 85 milyon euro yatırımla yenilenen otelde 75 yatlık marina da bulunuyor.

Editör: TE Bilişim