Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı

Organizasyonun 2014 Basın Ödülleri için başvuru süresi başladı

 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın 2014 Basın Ödülleri için başvuru süresi başladı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nden (TMOK) yapılan açıklamaya göre, Samsung Electronics Türkiye tarafından TMOK'un katkılarıyla düzenlenecek törenle, yarışın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak, yarışa destek veren spor basını temsilcileri ödüllendirilecek.

2014 Basın Ödülleri'ne, 2014 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı ile ilgili, 1 Ocak-31 Aralık 2014 tarihlerinde yazılı ve görsel basında yayınlanmış olan haberlerin sahipleri başvurabilecek. Başvurular, 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar Olimpiyatevi'ndeki TMOK Boğaziçi Organizasyon Komitesi'ne iletilebilecek.

Yazılı ve Görüntülü Basın Ödülleri'nin yanı sıra organizasyonda, Haber Ajansı, İnternet Basını, Yerel-Sektörel Spor Basını, Yabancı Basın, Jüri Büyük Ödülü ve Levent Aksüt Özel Ödülü kategorilerinde de ödül dağıtılacak. Ödül töreni, 2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı öncesinde 24 Temmuz Cuma günü Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde yapılacak.

Editör: TE Bilişim