DTO Başkan Adayı Çakır, Beykoz Denizciler Derneğini ziyaret etti.

Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Salih Zeki Çakır Beykoz Denizciler Derneği üyeleriyle biraraya geldi.

Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Çakır, ilk olarak üyelere seçim çalışmaları ve stratejileri hakkında bilgi verdi.

Seçimlere iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Çakır, katılımcı bir oda oluşturmak amacında olduklarını ve herkesi kucaklayacak politikalar izleyeceklerini ifade etti. Kurumların el ele verdiği zaman daha güçlü hale geleceğini de belirten Çakır, seçilmeleri durumunda tüm denizcilik sektörünün aktörleri ile birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi.

Denizcilik sektörünün birçok sorunu olduğunu ve bu sorunları tabandan gelen bir kişi olduğu için iyi bildiğini anlatan Kaptan Çakır, bu sorunları çözebilecek bilgiye de ekibe de sahip olduklarını kaydetti.

Beykoz Denizciler Derneği üyelerinin de sorularını yanıtlayan Çakır, özellikle Denizcilik Meslek Liselerinin sorunları ile ilgili çok sayıda soru aldı. Bu soruları tek tek cevaplayan Çakır, çözüm için yapabileceklerini anlattı.


Çok sayıda üyesi olan ve köklü bir dernek olan Beykoz Denizciler Derneği üyeleri, uzun yıllar sonra böyle bir ziyaretin kendilerine gerçekleştirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken hatırlanmalarının sevindirici olduğunu belirttiler.


Öte yandan Çakır, seçilmesi durumunda meslek komitelerinde bazı değişiklikler yaparak bunların daha iyi çalışmasını sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim