Salih ZekiÇakır, denizcilik sektöründe yaptığı haberlerle sürekli sansasyon peşinde olan bir sitede kendisiyle ilgili yazılanlara cevap verdi.

Salih Zeki Çakır; yapılanların arkasında kimin olduğunu da "DTO Yönetimi eşgüdümünde" diyerek ifşa etti. 

Salih Zeki Çakır, anılan sitede yazı yazan şahsın, daha önce de teşebbüs ettiği gibi, mevcut DTO yönetimi paralelinde, eş güdümünde beyhude bir "İTİBARSIZLAŞTIRMA" gayreti içerisinde olduğunu belirtiği açıklamasında, bu gayretleri "Allah'a havale ettiğini" ifade etti.

Salih Zeki Çakır'ın Kaptan Haber sitesine yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Hayat düsturumuz acizane, bizi övenden Allah razi olsun, yerenden bin kere razı olsun. Fakat insaf ve izan sınırlarını zorlayarak, kendince haklı gerekçelerle durumdan vazife çıkarmak adına şahsımı daha öncelerinde de teşebbus ettiğiniz gibi mevcut DTO yönetimi paralelinde, eş güdümünde beyhude itibarsizlastirma gayretlerinizi Allah (c.c.)’a havale ediyorum.

Çünkü inancım “La Galibu İllallah’’ dır.
 
Tekraren “Bu işler böyle gelmiş fakat böyle gitmemeli, gitmese daha iyi olur” mealinden yapmış olduğum, atılan iftiraların aksine hiçbir seçim, geçim yatırımı gayesi gütmeden, halisane calışmaların takdirini sizlerden beklemiyorum.
 
Ünlü şairimizin (N.F.K ) dediği gibi;
 
“Bu taksimi  kurt yapmaz kuzulara şah olsa, bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye tam bir pul.’’
 
sözlerinde ifadesini bulan garabeti  ortaya koymak adına İMEAK DTO bütçesi için söylediklerimin az ve yetersiz olduğunu da ifade eden mecliste temsil edilme imkanı ellerinden alınmış olan pek çok üyenin varlığı dogru yolda olduğumun inşallah nişanesidir. 
 
Yani herkes bu sitede ifade edilen görüşler gibi düşünüp inanmıyor çok şükür.
 
Asıl tenkit edilmesi gereken , şimdiye kadar ,beş paralık dünya menfaati  kaygısı taşımadan , dokuz köyden kovulma, hakkı tutup kaldırma  sorumluluğuyla ,mahçup, mağdur, yüzsüz olma pahasına , bu ve benzeri çalışmaların yapılamamış olmasıdır.
 
Sureti haktan görünme gayretkeşliğinize rağmen, sizlerinde bu teşebbüsleri sulandıracak şekilde denizciliğimizin   siyasi ve idari gerçekleriyle çelişen ilkel, sonuç odaklı olmadığına inandığım bir gazetecilik örneği sergilemenizi izaha vareste bulmaktayım.
Değer diyorsanız buyurun devam edin.

Allah (c.c.) sert yanıt vermekten, had bildirmekten, gol atmaktan, sopa atmaktan, parmak sallamaktan, demagojiden, polemikten, iftira atmaktan cümlemizi korusun inşallah."

Editör: TE Bilişim