Ekonomi Bakanlığı'nın destek ve onayları ile yürütülen  "Gemi ve Yat Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi" kapsamında, 24-27 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan "NEVA 2013 International Shipbuilding, Shipping. Port Activities and Ocean and Offshore Development" Fuarı ile eş zamanlı olarak, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği organizasyonunda St.Petersburg / Rusya Federasyonu'na yönelik bir Sektörel Ticaret Heyeti organize edilecek.

Ülkemiz Gemi ve Yat sektörünün Rusya'da tanıtılması amacıyla düzenlenecek söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında, iki ülke işbirliği olanakları hakkında bir seminer verilmesi. Türk ve Rus işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılması, ilgili kurum ve kuruluşların (odalar, dernekler) ziyaret edilmesinin planlanıyor.

Söz konusu Ticaret heyeti programına katılım payı; Devlet Desteğinden yararlandırılmış olarak Tek kişi/2.300 Euro; aynı firmadan İkinci kişi/1.850 Euro olarak belirlendi.

Katılım payına; İstanbul - St. Petersburg - İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti. 5 yıldızlı Olel'de 4 gece konaklama (oda + kahvaltı). Öğle ve Akşam yemekleri, alan vergisi, yerel firmalarla ikili iş görüşmeleri, tercümanlık hizmetleri. St. Petersburg havaalanı-olel-havaalanı transferleri, katılım kitapçığında yer alma, her türlü tanıtım, ilan, basılı malzemeler ve ikili iş görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetlerin dahil olduğu; oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamaların  hariç olduğu ve ayrıca organizasyona İstanbul dışından katılacakların iç hat uçuşları ve yurt dışı çıkış harç bedellerinin kendileri tarafından karşılanacağı bildirildi.
 
Söz konusu heyete katılmak isteyenlerin Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği hesabına katılım ücretini yatırmaları, dekontla birlikte, kesin kayıt formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak, en geç 12 Temmuz 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar Birliğin Genel Sekreterliği 0212 454 05 01-02 numaralı fakslarına veya [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerektiği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim