Royal Mar, 4.Yılı İftar’la Kutladı

2006 Yılı Mayıs sonlarında Kpt.Cemil Sadri Mete tarafından kurulan Royal-Mar Denizcilik ve Gemi İşletmeciliği Ltd.Şti. 27 Ağustos Cuma günü Ataşehir Develi Restaurant’ta çözüm ortakları ve çalışanları ile bir araya gelerek hem bir Ramazan geleneğine ortak oldu hem kuruluşunun 4.yıl mutluluğunu, bunda büyük katkısı olan misafirleriyle paylaştı.

‘4 yıl bir firma için kalıcılık ve kalite adına önemli bir dönüm noktasıdır’ diyen firma sahibi ve Genel Müdürü Kpt.Cemil Sadri Mete, tüm dostlarına ve yoğun kaılım gösteren basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

Armatörlükten ikmale, sicilden klaslamaya...

2’si kendisine ait olmak üzere 7 gemiyle armatörlük, işletmecilik, brokerlik, acentelik, tamir-bakım ve yağ-yakıt ikmal hizmetleri veren Royal-Mar Denizcilik ayrıca bünyesindeki IMB/International Maritime Bureau ile ise; Panama, Belize, St.Vincent, Sierra Leone, Moldova, Togo, Tanzanya, Moğolistan, Gürcistan, Bolivya ve Kamboçya bayrakları gemi sicil hizmetleri, Duromon Bureau of Shipping, Maritime Bureau of Shipping, Union Bureau of Shipping, Overseas Marine Certification Services kuruluşlarının gemi klaslama ve sertifikalandırma hizmetlerini sağlıyor.

Kpt.Cemil Sadri Mete

 

Editör: TE Bilişim