Hayırsever kuruluş Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri tarafından 24 derslikli olarak anahtar teslimi yapılacak imam hatip ortaokulunun protokol imza töreni Heykel Valilik Binası’nda imzalandı.

Törene Vali Şahabettin Harput’un yanı sıra hayırsever kuruluş Roda A.Ş. Başkan Vekili Abidin Altıntaş ve Burhan Evcil, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gemlik Başkan Vekili Refik Yılmaz ve Gemlik Kaymakam Vekili Adnan Kayık da katıldı.

Protokol töreninde Roda A.Ş. yetkililerine teşekkür eden Vali Harput, kültürümüzde, "Verdiğin senindir." düsturunun hakim olduğunu, diğer hayırseverler gibi Roda A.Ş. yetkililerinin de ölümsüzler kervanına katıldıklarını belirtti.

"Bursa'ya Daha Önce de Okul Yaptırdık"

Abidin Altıntaş ise şirket olarak Bursa Beton A.Ş.’nin bir alt kuruluşu olduklarını, Bursa’ya daha önce de okul yaptırdıklarını, yaptıracakları okuldan dolayı da büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz da Gemlik’e son üç ayda hayırseverler tarafından yapılacak üçüncü okul protokolünü imzaladıklarını belirterek hayırsever kuruluş Roda A.Ş. yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra hayırsever kuruluş Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş. tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan 24 derslikli imam hatip ortaokulunun protokolü imzalandı.

Yaklaşık 9 bin metrekare arsa üzerine 24 derslikli olarak anahtar teslimi yapılacak olan okula Roda İmam Hatip Ortaokulu ismi verilecek. Okulun 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete verilmesi planlanıyor.

Editör: TE Bilişim