PROJE KARGO YÖNETİMİ Sertifika Programı Başlıyor

Global anlamda benzersiz olan “PROJE KARGO YÖNETİMİ” Sertifika Programımız 14.Şubat tarihinde başlayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CASPRO Academy Genel Koordinatörü Mert AYDINER, şunları söyledi:

"NBA Türkey Rekabetin çok sert yaşandığı taşımacılık sektöründe rakiplerimizden her zaman bir adım önde olmak zorundayız. Çünkü lojistik savaşları artık çok kanlı bir ortamda veriliyor. Bu süreçte avcılar için kolay bir lokma olmamak adına kendimize “hiçbir köpek balığının olmadığı” mavi okyanuslar bulmalıyız. Mevcut pazarımızda bizi rekabette farklılaştıracak alanlara yatırım yapmalıyız. Bu nedenle, riskleri farklı sepetlere dağıtmak adına şirketimiz için yepyeni gelişim alanları keşfetmemiz gerekiyor.
Bugün, tüm global şirketler kapıdan-kapıya hizmet amacına uygun olarak “kombine taşımacılığa” geçiş yaparken bizler tek bir taşıma modeline bağlı kalarak aslında kaçınılmaz sona biraz daha yaklaşıyoruz. Büyük lojistik firmaları denizyolu, havayolu, karayolu ve demiryolu gibi tüm taşıma modellerini hem konvansiyonel hem de konteyner bazında kombine taşımacılık çatısı altında birleştiriyor ve müşterilerine özellikle “Proje Kargo” yüklerinde anahtar teslim hizmet sunabiliyorlar.
Bizler neden çok büyük bir projeyi yürütmek yerine onun küçük bir parçası olmayı seçelim? Neden masanın başına oturmak varken masadan düşen kırıntılarla yetinelim?
Bizler de bu alana yatırım yaptığımızda, şirket olarak bu know-how a sahip olduğumuzda rakiplerimizden sıyrılmaya, nitelikli ve kazancı çok yüksek işler yapmaya başlayabiliriz. Ancak bunu "çoklu taşımacılığın tüm ayaklarını bilen, risk ve maliyet analizleri ile en uygun taşıma şeklini tespit edebilen, kiracı, taşıyıcı ve gümrükçü ile aynı dili konuşabilen ve koordinasyonu sağlayabilen" donanımlı insanlarla başarabiliriz.
Lloyds Shipping Academy (LSA Turkey) olarak yaşanan bu eksiklikleri gidermek adına tüm bilgi ve deneyimimizi bir araya getirerek yepyeni bir program oluşturduk. Proje Kargo Taşımacılığı yapan şirketlerin ve yük sahiplerinin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan bu programı katılımcılarımızın "karlılıklarını arttırmak ve yıllar sürecek zorlu bir deneme-yanılma sürecini de asgariye indirmek" üzere tasarladık.
Proje Yönetimi Eğitimimize "sıfırdan" başladığımız için bu programa bilgi açığını kapatmak üzere katılan profesyonel çalışanların yanında sektöre yeni girmek isteyen kişiler de güvenle dahil olarak kendilerine "kazançlı bir gelecek" yaratabilirler. 
Global anlamda benzersiz olan “PROJE KARGO YÖNETİMİ” Sertifika Programımız 14.Şubat tarihinde başlayacak. “PROJECT CARGO MANAGEMENT” Certificate of Excellence eğitiminde bu soruların yanıtlarını bulacaksınız.
> Gemi brokeri olarak gemiyi ve yükü nasıl bağlarım? Charter Party sözleşmelerinde taşıdığım riskler nelerdir? 
> Bir ANTONOV 225 i nasıl kiralayabilirim? Hava Charter terminolojisi nedir? 
> Demiryolunda yurtdışı Tren Operatörleri ile proje yüklerini nasıl organize ederim? 
> RES/HES/JES enerji santralleri için hazırlanan projelerde karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu tekliflerini nasıl hazırlarım?"


Konuyla ilgili daha detaylı bilgi www.lloydsshippingacademy.com adresinden edinilebiliyor. 

 

Editör: TE Bilişim