CASPRO Academy, sektör tecrübesi, eğitim düzeyi ve yaş sınırı gözetmeksizin konuya ilgi duyan herkesi; rekabetçi iş ortamında sektörün talepleri dikkate alınarak ve program uzman gemi brokerleri tarafından zengin bir içerik ile hazırlanmış olan “Profesyonel Gemi Kiralama ve Brokerlik” programına katılmaya davet ediyor.  

Caspro Academy tarafından 4 yıldır düzenli olarak tekrarlanan “Profesyonel Gemi Kiralama ve Brokerlik” programı ile profesyonel gemi brokerleri (shipbroker) yetiştirerek ihtiyaç duyulan iş gücünü yaratmak ve sektördeki açığı kapatmak amaçlanıyor.

Caspro Academy denizcilik sektöründe ekonomik canlanmanın yaşandığı bugünlerde denizcilik şirketlerinin ve gemi broker adaylarının geleceklerine yatırım yaparak rakipleri ile rekabet edebilir hale gelmeleri gerekliliğinden doğan ihtiyacı karşılamayı hedefleyerek; bireylerin ve kurumların sağlam adımlarla sektörün gelişmesine öncülük edebilmeleri için onlara fırsat yaratma düşüncesi ile hareket ediyor.  

Gemi brokerlığı nedir, gemi broker nasıl olunur, gemi brokerleri bağlantılarını nasıl kurar, recap ve gemi kiralama sözleşmelerini (charter party) nasıl hazırlar, gemi broker komisyonunu nasıl garanti altına alır gibi sorulara siz de CASPRO Academy gemi brokerlığı kursu ile yanıt bulabilir ve gemi kiralama eğitimi sonunda sınav ile mesleki anlamda yeterlilik kazandığınıza dair "CASPro. Sertifikası"na sahip olabilirsiniz.

Caspro Academy Hakkında Detaylı Bilgi İçin; www.casproacademy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim