"Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015" Yelken yarışında, Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü yarış ekibi IRC 4 sınıfında 3. oldu.

"Üniversitemizi temsilen bu yıl ilk kez katıldığımız "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015" Yelken yarışında, Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü yarış ekibi IRC 4 sınıfında 3. oldu." Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü, 2014 yılı başında denizci kökenli öğrencilerin kurmuş olduğu bir üniversite öğrenci kulübü olup , ulusal ve uluslararası yelken organizasyonlarında her zaman başarılı bir şekilde yer almak ve yelken camiasında da ülkemizin ilk denizcilik ihtisas üniversitesi olan Pîrî Reis Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil etmeyi misyon olarak belirlemiş ve bu amaç doğrultusunda da katılımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedir.

PRU Yelken Kulübü Başkanı Denizcilik Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Anıl BATI, yelken camiasında da ülkemizin ilk denizcilik ihtisas üniversitesi olan Pîrî Reis Üniversitesi'nin çatısı altında ulusal ve uluslararası platformlarda yer almanın Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü üyeleri/öğrencileri için çok büyük ayrıcalık olduğunu ve bu durumdan tüm üyeler/öğrenciler olarak büyük bir kıvanç duyduklarını ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Rektörleri Prof. Dr. Oral Erdoğan olmak üzere tüm Pîrî Reis Üniversitesi Yönetimine, Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu’na , Kulüp Danışmanı ve sponsorları HEMPEL firması ile yelken eğitimi sponsorları İSTANBUL SAILING ACADEMY ( İSTANBUL YELKEN AKADEMİSİ)'ne verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim