Port Akdeniz- Antalya Limanı’ndan Geleneksel İftar Organizasyonu

Port Akdeniz-Antalya Limanı’nın gelenekselleşen İftar Yemeği organizasyonunun dördüncüsü 30.06.2015 Salı akşamı gerçekleşti.

İlginin ve katılımın yüksek olduğu organizasyonda Port Akdeniz –Antalya Limanı, misafirlerini Hotel Su’da ağırladı. Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Muğla, Afyon ve Konya başta olmak üzere, İzmir, Ankara, İstanbul ve Mersin’den; Üst Düzey Bürokratlar, Ordu ve Emniyet Mensupları, Ticaret ve Sanayi Odaları, İhracatçı Birlikleri, Dernekler, Armatörler, Gemi Acenteleri, Lojistik Firmaları, Sanayiciler, İhracatçılar, Tarımcılar, İş Adamları, Gümrük Müşavirleri, Nakliyeciler, Sivil Toplum Örgütleri ve Basın Mensuplarının biraraya geldiği organizasyon yaklaşık 500 kişilik kalabalık bir katılım ile gerçekleşti.

Katılımın yüksek olduğu iftar organizasyonunda Port Akdeniz–Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, yemek öncesi misafirlere günün anlam ve önemi ile ilgili kısa bir konuşma yaptıktan sonra, tüm denizcilerin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlayarak konuşmasını sonlandırdı. Her yıl daha fazla katılımın gerçekleştiği davette, Semazen gösterilerine de yer verilmesi izleyenlerin beğenisini kazandı. Port Akdeniz-Antalya’nın Global Liman İşletmeleri’ne devredilmesiyle birlikte, rakamlarla son 5 yıl içindeki gurur verici gelişimi ve yapılan yatırımların da gösterildiği barkovizyon gösterimi misafirlerin beğenisine sunuldu. Port Akdeniz-Antalya’nın; iş dünyasının ve kamu yetkililerinin önde gelen isimlerinin bir araya gelmesine vesile olan ve geleneksel bir hale gelen iftar organizasyonun, önümüzdeki yıllarda da devam ederek, bölge ekonomisine yön veren aktörleri birararaya getirme ve birliktelik sağlama misyonunu devam ettirecek gibi gözüküyor.

Editör: TE Bilişim