Palmarina Bodrum’dan CNR Boat Show Fırsatları

Bölgenin ve denizcilik dünyasının yükselen değeri Palmarina Bodrum; bu yıl 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sektörün bölgedeki en büyük etkinliği olan CNR Avrasya Boat Show’da, HALL 3’te yerini alarak; denizcilik, yat ve tekne tutkunlarına yönelik hazırladığı fuara özel fısatlarını paylaşıyor.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen, dünyanın karada yapılan en büyük ikinci yat ve tekne fuarı olan CNR Avrasya Boatshow’da fuar süresince Palmarina Bodrum’un HALL 3 ’te yer alan standını ziyaret ederek, yıllık kontrat yapacak tekne sahipleri; 15 Nisan 2015 tarihine kadar rezervasyonlarını tamamladıkları takdirde, %30’a varan indirim olanağına sahip oluyor.

Denizciliği ülkemizde yaygınlaştırma hedefi ile faaliyetlerini sürdüren Palmarina Bodrum, denizcilik dünyasının nabzının attığı, önde gelen uluslararası fuar ve ektkinliklerine; Londra, Monako, Moskova tekne fuarlarına ve denizcilik ile alakalı uluslararası etkinliklere aktif olarak katılarak, geliştirdiği ilişkiler ile ülkemiz denizlerine olan trafiği artırmaya destek veriyor.

Denizcilik sporlarına olan katkılarını bu yıl da sürdürecek olan Palmarina Bodrum, yarışma sponsorluklarıyla 2015’te de sektördeki öncü rolünü sürdürmeyi hedefliyor. Bölgede gerçekleştirmiş olduğu yatırımları ile hem yerel hem de bölge ekonomisine canlılık kazandırmayı ilke edinen Palmarina Bodrum dört mevsim boyunca misafir ettiği tekne ve yatların tüm ihtiyaçlarını uluslararası standartlarda, güvenle karşılamaya devam ediyor.

Palmarina Bodrum; Türkiye’de sadece kendisinin sahip olduğu özel sertifikaları*, 710 tekne bağlama kapasitesi, yatçılık acenteleri ve sigorta hizmetleri, dünyaca tanınan markalardan oluşan 109 mağazalık açık hava alışveriş merkezi, Cipriani, Nobu, Billionaire gibi dünyaca ünlü restaurant ve gece kulüpleri, kafeler, çocuklara yönelik oyun ve eğlence kompleksi Kids Paradise, Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel gibi konaklama alternatifleri, kişiye özel seçenekler sunan Palmarina Bodrum Spa & Fitness merkezi hizmetleri ile uluslararası standartların üzerinde sunduğu sosyal ortamı ile dünyanın sayılı marinaları arasında yer alıyor.

*Sertifikalar: FEE Mavi Bayrak -The Foundation for Environmental Education, TYHA-The Yacht Harbour Association, 5 Altın Çıpa, IMCI-International Marine Certification Institute, 5 Mavi Yıldız sertifikalarının yanı sıra; UKAS LRQA ISO 9001:2008 QMS Sertifikası

Editör: TE Bilişim