PALMALİ , MAMMAD AMIN RASULZADEH gemisini dünya denizlerine uğurladı

PALMALİ GROUP OF COMPANIES, Yalova Doğruyol Shipyard tesislerinde MAMMAD AMIN RASULZADEH gemisini uluslararası sulara uğurladı. Çok sayıda Azetbaycanlı yetkilinin katıldığı törene aynı zamanda Azerbaycan öğrencileri de iştirak ettiler.

AZERBAYCAN'IN GURURU

MAMMAD AMIN RASULZADEH gemisiyle ilgili olarak Azerbaycan yetkilileri, "Bu gemi, bizim gururumuzdur. Milli değerimizdir" ifadesini kullandılar.

GURBANOĞLU: GEÇMİŞİNİ UNUTANIN GELECEĞİ OLMAZ

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan PALMALİ GROUP OF COMPANIES Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. Sadece Palmali ailesi için değil, tüm Azerbaycan için aslında çok önemli. Çünkü bizler büyük ve onurlu bir ülkeyiz, Güçlü bir milletiz.

FİLOMUZA LİDERLİK EDECEK

Bu gemi, filomuza liderlik edecek. Palmali ailesi olarak her zaman yatırımdan yana bir tavır takındık. Yatırım olmadan hiçbir şey olmaz. PALMALİ GROUP OF COMPANIES olarak en zor anlarda bile yatırım dedik. MAMMAD AMIN RASULZADEH, Azerbaycan tarihi açısından sadece değil tüm Türk tarihi açısından çok önemli, müstesna bir kişidir. Bu değerlerimizi yaşatmalıyız. Palmali olarak geçmişimize her zaman sahip çıkmanın gerekliliği üzerinde duruyoruz.

GENÇLERİMİZE ANLATMALIYIZ

Geçmişimizi en çok da gençlerimize anlatmalıyız. Geçmişimizin maalesef unutulduğunu üzülerek görüyorum. Biz, Palmali olarak bu konularda çok hassasız. Azerbaycan'ın her daim yaşatılması gerektiğine inanıyorum. Elimizden ne geliyorsa yapacağız.

ŞEFFAF VE İNSANLIĞA HAYIRLI YÜKLER TAŞIYACAĞIZ

MAMMAD AMIN RASULZADEH gemimiz ile insanlığa faydalı, hayırlı ve şeffaf yükler taşıyacağız. Palmali ailesinin uluslararası sulara yansımasını bu gemide göreceksiniz" dedi.

Editör: TE Bilişim