Palmali Armada tersanesinde gemi inşa edecek 

Palmali Grup,kendi gemilerini İzmitteki Armada tersanesinde inşa edecek. Palmali Grup gemilerini Armada Tersanesinde inşa edeceğini 22 Mayısta açıkladı. Tersane şimdiden 7100 ton taşıma kapasitesi ile Volga-Don Max Sınıf tankerlein inşasına başladı . Tankerlerin birininŞubat 2015'te denize indirilmesi planlanıyor.

Tankerler Volga-Don Kanalı ve Volga-Baltık boyutlarında olacak. RST22M proje gemilerin toplam uzunluk, genişlik, yükseklik ve güverte bölümü sırasıyla 139.95, 16.6 ve 6 metredir. Gemiler Volga-Don Max Class aittir. Gemilerin tasarımı Rus ve uluslararası petrol şirketlerinin özel gereksinimleri karşılayacak şekildedir. 

 Kargo ECO Projesi (ECO-S) sınıfı Rus Denizcilik Kayıt ek ekolojik kısıtlamalar doğrultusunda inşa etmeyi planlıyor..Palmali Grup, Akdeniz, Karadeniz ve Hazar denizleri mal taşınmasında uzmanlaşmıştır. Palmali Azerbaycan devlet enerji şirketi SOCAR ve Rus Lukoil gibi petrol şirketleri için genel bir taşıyıcı olarak çalışır. Ayrıca, diğer petrol şirketleri ile petrol taşımacılığı için uzun vadeli sözleşmeler vardır. 

Editör: TE Bilişim