Kalitesini tescilleyen Özüaydın tam gaz yatırımda 

Kalite yolculuğunu hızla sürdüren Özüaydın Vinç ve Liman Hizmetleri A.Ş., yatırım anlamında da atakta.

KALİTE belgesini yenileyerek TS EN 9001/2008 kalite sistem standardı belgesini bünyesine katan Özüaydın A.Ş., 2005 yılında başlattığı kalite yolculuğundaki çıtasını yükseltti.

Ülkemiz sanayi lojistik ve inşaat sektöründe kaliteli ve güvenli hizmeti en güzel şekilde sunma ilkesiyle faaliyetlerini sürdüren Özüaydın, kalite eğitimleriyle şirketin başarı grafiğini arttıyor. Bu çerçevede geçtiğimiz haftalarda yapılan denetimleri de geçerek TS EN 9001/2008 kalite sistem standardı belgesini alan Özüaydın, müşteri odaklı hizmet anlayışının devam edeceğini gözler önüne serdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Özüaydın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın,

“30 yıllık geçmişi olan Özüaydın son 15 yılda yapmış olduğu ağır nakliye ve vinç yatırımlarına liman ekipmanlarını da eklemiş ve 2004 yılında bu yatırımları en üst seviyeye ulaştırmıştır. Bu yatırım hamlesi ve kalite standartları çerçevesinde büyüme Özüaydına PSA, Borusan, Nemport, Evyap gibi uluslar arası standartlarda çalışan firmalarla işbirliği yapacak düzeye getirmiştir. Bugüne kadar yapılmış olan bütün çalışmaların ve yatırımların yanı sıra deniz taşımacılığında da söz sahibi olabilmek adına 2010 yılının son çeyreğinde ve 2011 yılında gemi taşımacılığı yatırımlarına ağırlık verecek olan Özüaydın A.Ş. ilerleyen yıllarda oluşturacakları gemi filosuyla deniz taşımacılığında da yerini alacaktır” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim