Orakcı'ya 'Ömür Boyu Başarı' Ödülü

Kısa adı AGD olan Avrupa Gazeteciler Derneği’nin bu yıl 9. kez düzenlediği "Yılın En İyileri" Medya Ödülleri sahiplerini buldu.

12 Haziran 2010 Cumartesi günü İstanbul Conrad Otel’de gerçekleştirilen törene, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen BAĞIŞ’ın yanı sıra, iş, sanat, siyaset ve cemiyet hayatından geniş bir katılım oldu. Gecede konuşan BAĞIŞ, "Türkiye'deki gazetecilerin de her açıdan AB standartlarını yakalamasını arzuladığını belirterek, Gönül istiyor ki bizim muhabir ve yönetici arkadaşlarımızın da Avrupa'daki muadilleri kadar geliri olsun, sendikal hakları olsun. Onların da medya etiğine en az Avrupa'dakiler kadar hassasiyeti olsun. Bunları Türkiye'de hep beraber sağlamalıyız'' dedi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih ORAKCI, kendi alanında yaptığı hizmetlerden dolayı yılın en başarılı Genel Müdürü olarak tanıtılarak "Yaşam Boyu Başarı" ödülüne layık görüldü.

Genel Müdür Salih Orakcı'ya ödülünü, AGİTPA Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, AK Parti Ekonomik İşler Başkanı Yardımcısı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Alaattin Büyükkaya verdi.

Toplamda 7 kategoride ödüllerin dağıtıldığı ödül töreninde, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ‘Yılın Siyaset Adamı’ ödülüne layık görüldü.

Editör: TE Bilişim