ONURSAN’dan 19. geneleksel iftar yemeği

ONURSAN düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde denizcilik sektörünü bir araya getirdi.

Sektörün öncülerinden ONURSAN, 19. geleneksel iftar yemeği denizcilik sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirdi. Kalamış’taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Başkanı Murat Kıran, Türk Loydu Başkanı Cem Melikoğlu, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkanı Hüseyin Kocabaş, eski denizcilik müsteşarları Suat Hayri Aka ve Özkan Poyraz, Cengiz Kaptanoğlu ve sektörün önde gelen isimlerinden çok sayıda kişi katıldı.

Yemekte konuşan ONURSAN Genel Müdürü Yılmaz Onur, bu sene 19.’su düzenlenen iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, “İftar davetimize her sene katılımın artarak devam etmesi bizleri mutlu etmektedir” dedi.

ONURSAN’ın 36 yıllık bir kuruluş olduğuna ve önemli işler yaptığına vurgu yapan Onur, “Şirketimizin kuruluşunu 36 yıl önce birlikte gerçekleştirdiğimiz Engin Onur abime rahmet diliyorum. 1983 yılında kurduğumuz şirketimiz kısa sürede uluslararası başarı kazanmıştır. Bilindiği üzere kısa süre önce ABD’de hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimizin faaliyetlerini geliştirmek için faaliyetlerimizi devam etmektedir. Bunlardan biri de 1982 yılında kurulan Türk denizcilik sektörü içinde prestij kazanmış ve yaptığı ürünler yüzlerce gemide işlev gören GEPA firmasının devrini almış bulunmaktayız. Devir işlemi öncesi ve sonrası bizlere destek sağlayan Alp Özalp’a huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Onur, şirketin kendilerine destekte bulunan Alp Özalp’a ve rahmetli Prof. Dr. Teoman Özalp’a teşekkürlerini sundu.

7DENİZ

Editör: TE Bilişim