Ofshore Supply Vessels Semineri

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'de. Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) ve Lloyd's Register Marine işbirliğiyle düzenlenen ''Offshore Supply Vessels'' konulu seminer 8 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 14.00'da Pendik Green Park Otel'de gerçekleştirildi.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Orhan TORLAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Ufuk AKSOY, Sn. Yunus SONAY, Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Ercan ÖZOKUTUCU, Lloyd’s Register Türkiye Genel Komitesi Başkanı Sn. Şadan KAPTANOĞLU, Ülke Müdürü Sn. Engin YAZICIOĞLU, Offshore Supply ve Platform Supply Vessel Segment Müdürü Sn.Fredrik THOLEN, EMEA Bölgesi Danışmanlık Hizmetleri Müdürü Sn. Tony FIELD, gemi inşa sanayicileri ve denizcilik sektörü mensuplarının katılımıyla İngilizce gerçekleştirilen seminer yaklaşık 2 saat sürdü.

Offshore Supply ve Platform Supply Vessel Segment Müdürü Sn.Fredrik Tholen tarafından gerçekleştirilen sunumda offshore supply ve platform gemilerinin dünya genelinde inşa durumları, inşanın yapıldığı başlıca ülkeler, dünya genelinde hangi işletmecilerin ve ülkelerin filolarında bulunduğu, yakın gelecekte hangi tip gemilerde olacağı ve özellikle hangi tip gemilerin gemi inşa sanayicileri için potansiyel teşkil edeceği, yeni dizaynlar ve yakıt olarak LNG kullanılması konuları ele alındı.

Editör: TE Bilişim