ODEK’ten Gaziantep Zirve Üniversitesi’ne tam destek

Gaziantep Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, dekan Musa Hakan Asyalı ve Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakiboğlu ile biraraya gelen Oruç Reis Denizciler Kulübü (ODEK) Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizcilik Fkültesini gezip, bilgi aldı.

Denizclik sektörünün önde gelen temsilcilerinden ODEK üyeleri, görüşmeler sırasında Gaziantep Zirve Üniversitesi Denizclik Fakültesi’ne tam destek sunacaklarının sözünü verdiler.

ODEK’in hangi alanlarda destek sunabileceğinin görüşüldüğü ve detaylandırıldığı ziyarette, ODEK ile Gaziantep Zirve Üniversitesi arasında bir protokol imzalanması kararlaştırıldı.

Görüşmede ayrıca, yeni öğretim yılında, ODEK üyeleri arasında yer alan sektörün tecrübeli temsilcilerinin, Gaziantep Zirve Üniversitesi’ndeeğitimler ve seminerleri vererek öğrencilere katkı sağlaması konusu gündeme getirildi.

Ziyaret sırasında ODEK’i temsilen görüşlerini paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dalyan, “Üniversitenizin denizcilik sektörümüze, genç vebaşarılı denizciler yetiştirecek olmasından bir kez daha heyecan duyduk.

Öncelikle denizcilik sektörümüzü temsilen, fakültemizin, tüm vatana ve millete hayırlı olmasını gönülden temenni ediyoruz. ODEK olarak biliyoruz ki, gelecek nesillerin eğitimine yapılan her yatırım, milletimizin yükselişine bir parça daha katkısı olacaktır. Aydınlanma yolunda emin adımlarla ilerlerken, denizcilik sevdasını yüreğinde ve zihninde taşıyan her öğrenci, Türk Denizcilik sektörünü yüceltecektir” dedi. 

Soldan) Sunguroğlu Liseleri Mezunlar Derneği Başkanı Ahmet Kaygusuz, ODEK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gürsoy, Yusuf Sertkaya, ODEK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dalyan, Gaziantep Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, ODEK Yönetim Kurulu Üyesi Buhari Kaçan, Arif Budak, ODEK Genel Sekreteri Vedat Parlar ve Gaziantep Zirve Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı.

 

 

Editör: TE Bilişim