ODEK Yeni Denizci Bürokratları Ziyaret Etti

ODEK Yönetimi, yeni atanan bürokratlara hayırlı olsun dileklerini iletmek için 5 Temmuz 2012 tarihinde Ankara'ya ziyarette bulundu.
 
Denizcilik Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Azman ve bir önceki Denizcilik Müsteşarımız Hasan Naiboğlu ziyaret edilen değerli isimler oldu.
 
Yeni bürokratlara hayırlı olsun temennisinde bulunan ODEK yönetim kurulu başkanı Murat Dalyan, yönetim kurulu üyelerinden İsmail Gürsoy, Yusuf Sertkaya, Arif Budak ve genel sekreter Vedat Parlar, Türk denizciliğinin kalkınmasında Türkiye'nin en aktif denizci iş adamları sivil toplum kuruluşu olarak katkıda bulunmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Türk denizciliğinin önemli bir parçası olan denizcilik ekonomisine dair politikalar oluşturmak ve katkıda bulunmak misyonu ile yola çıkan ODEK, yapıcı bir anlayışla Türkiye'nin sorunlarına alternatif çözümler üretmeyi kendine vizyon edinmiş bir kuruluş. Bu açıdan ele alındığında, çalışmalarına iki yıl önce start vermiş olan ODEK, her türlü resmi girişimde destek vermek için her daim hazır bulunacaktır.
 
Ziyaretin sonunda, ODEK ilerleyen dönemlerde ülkemizi kalkındırmak için el ele vermek ve daha sık görüşmek temennisiyle Ankara'dan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim