Gemi inşa sektörünün önde gelen tasarım firmalarından Norse Design’ın, sektör çalışanlarına yönelik olarak düzenlediği Foran Gemi İnşa Programı tanıtım semineri 5, 6 ve 7 Şubat 2019’da Holdiay Inn Güzelyalı Otel’de gerçekleştirilecek.

NORSE DESIGN, FORAN GERMİ İNŞA PROGRAMI’nın tanıtımının gerçekleştirileceği üç günlük bir seminer programı düzenliyor. 5, 6 ve 7 Şubat 2019 tarihlerinde Holiday Inn Güzelyalı Otel’de gerçekleştirilecek seminerde, FORAN programının üç farklı modülüne ilişkin detaylar, SENER firmasının eğitmenleri tarafından katılımcılara aktarılacak.

Yazılımın gemi geometrisi modelleme ve stabilite hesaplarının yapıldığı Hull-Naval Architecture, gemi konstrüksiyon modellemelerinin yapıldığı Hull Structure ve boru-havalandırma ve kablo yolu modellemelerinin yapıldığı Outfitting & Electrical modülleri ile ilgili bilgilerin verileceği seminerde sunumlar uygulama destekli olarak yapılacak.

Üç gün sürecek seminer, sabah 09.00 itibariyle başlayacak ve saat 16.00’da son bulacak. Seminer programı çerçevesinde, yazılıma ait her üç modül de eğitmenler tarafından eş zamanlı ve bütünleşik bir yaklaşımla sunulacak.

Gemi inşa sektörünün büyük ilgi gösterdiği seminere sektörün önde gelen firma temsilcileri katılacak.

NORSE DESGIN Hakkında

Norse Deign, güçlü mühendislik ekibiyle çeşitli gemi tiplerini ve endüstriyel tesisleri tasarlama yeteneğine sahip olan Norse Grup şirketleri adı altında kurulmuştur.

Norse Design, alanında uzmanlaşmış ekibi sayesinde çeşitli proje türleri için kişiye özel tasarlanmış projeler sunabilmektedir. Norse Design’ın başlıca amacı, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli tasarım hizmetlerini sunarak müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

SENER GROUP Hakkında

İspanya merkezli bir şirket olan SENER Grup, kurulduğu 1956 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında mühendislik ve tasarım hizmetleri vermektedir. Halen gemi mühendisliği projeleri üreten firma FORAN sistemi ile kendi CAD / CAM / CAE’lerini pazarlamaktadır. Dünya üzerindeki çeşitli tersanelerde SENER tasarımları kullanılarak üretilen gemi sayısı binin üzerindedir.

FORAN Hakkında

FORAN, SENER tarafından 50 yıl boyunca geliştirilen ve halen 40 ülkede 150'den fazla tersane ve tasarım ofisinde lisanslı gemi ve deniz yapılarının tasarım ve yapımında kullanılan bir sistemdir.

Tasarımın her yönünü tamamen entegre bir şekilde kapsadığından ve bir teknenin tasarım ve üretiminin her aşamasında kullanıldığı için sektörde türünün tek örneğidir.

Editör: TE Bilişim