İTÜ DF KARİYER GÜNLERİNDE AĞIRLANAN 5. ŞİRKET NET DENİZCİLİK OLDU

Kariyer Kulübünün organize ettiği 10. Geleneksel Kariyer Günlerinin bugünkü konuğu Net Denizcilik oldu.

Konferansa NET DENİZCİLİK’İ temsilen DPA Ersin Çelik ve Personel Müdürü Süleyman Cansoy katıldı. İTÜ simülatör merkezinde yapılan konferansta, Sn. Cansoy'un şirketin politikalarını anlatan kısa sunumunun ardından sözü yine İTÜ Denizcilik Fakültesi (Y.D.O) sıralarından geçmiş olan, okul mezunu Çelik aldı. Aynı okuldan olmanın verdiği samimiyet ve bağ ile konuşmasını yapan Çelik, şirketinin ekonomik kriz stratejileri üzerindeki ince nüansları açıkladı.

Hem tersane hem de işletmecilik uzantısı olan Net Holding, mevcut IMO 2 kimyasal ve general cargo gemileriyle hattı bulunan Karadeniz,Akdeniz ve Brezilya-Amerika seferleriyle 3 yıllık taze mazisinin iddialı olduğunu temsilcileri vasıtasıyla gösterdi.Sunum sonrasında öğrencilerin sorularına cevap vermeye çalışan şirket temsilcileri uzun bir müddet açıklama ve merakları giderme çabası içerisinde bulundular .

Konferans sonrası Kariyer Kulübünün düzenlediği kokteyle katılan temsilciler ve öğrenciler daha detaylı konuşarak Denizciliğin önündeki engelleri tartıştılar. Samimiyet içerisinde geçen bu konferans akabinde, böylesine bir organizasyon da bulunmalarından dolayı mutluluklarını belirten Çelik ve Cansoy bir sonraki Kariyer günlerine gelmenin  sabırsızlığını şimdiden yaşadıklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim