NEMTAŞ, AKAR VE İDC DOKUZ EYLÜL’DEYDİ.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde düzenlenen 19. Kış Kariyer Günleri'nin 3 Aralık 2014 Çarşamba günü düzenlenen üç oturumun ilk konuğu NEMTAŞ Denizcilik oldu. NEMTAŞ Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Cankut CEYHAN ve İnsan Kaynakları Memuru Selay SERT katıldılar.
Konuşmasına Dokuz Eylül Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayı mutluluğu ifade ederek başlayan Kpt. Cankut CEYHAN, şirket bünyesinde 5 adet Türk bayraklı kuru yük gemilerinin bulunduğunu ve filosunu yakın zamanda büyütmek istediklerini belirtti. Bunlara ek olarak Kpt. Cankut CEYHAN sektörde her branşta eğitimin önemli olduğunu vurguladı. Şirket politikaları hakkında da bilgi veren Kpt. Cankut CEYHAN stajyere önem verdiklerini belirtti.
Kendilerine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan NEMTAŞ Denizcilik temsilcilerine teşekkür plaketlerini Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Ozan ÖZBAY ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Görkem AKSU tarafından verildi. Oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Bu yıl 19. su gerçekleşen Kış Kariyer günlerinin 3 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleşe 2. oturum konuğu AKAR Denizcilik oldu. AKAR Denizcilik'i temsilen Personel Müdürü Tibet ÖZAY ve Güverte Enspektörü Kpt. Erdem KILIÇ katıldı. 
Konuşmasına şirket tanıtım slaydıyla başlayan Tibet ÖZAY şirket misyon ve vizyonundan da bahsetti. AKAR bünyesinde 3 tanesi tanker, 2 tanesi konteynır ve 5 tanesi kuru yük olmakla beraber Türk bayraklı 10 adet gemi bulunmaktadır. Son olarak Tibet ÖZAY şirket politikalarında stajyere ayrı bir önem verdiklerini ve stajyerlerle uzun vadeli çalışmalar planladıklarını aktardı.
Kendilerin yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan AKAR Denizcilik temsilcilerine teşekkür plaketlerini Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencileri Batuhan ÇALIŞKAN ve Mehmet EZER verdi. Oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 
Kariyer Günleri'nin 3 Aralık 2014 Çarşamba günü son oturum konuğu İDÇ Denizcilik oldu. İDÇ Denizcilik'i temsilen Personel Müdürü Kpt. Turgut ERTÜRK katıldı.
Konuşmasına Dokuz Eylül Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek başlayan Kpt. Turgut ERTÜRK İDÇ Denizcilik hakkında bilgi verdi. Şirket bünyesinde 4 adet Türk bayrağı taşıyan  kuru yük gemileri bulunduğunu ifade eden Kpt. Turgut ERTÜRK şirket politikalarından da bahsetti.  
Kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan Kpt. Turgut ERTÜRK’e teşekkür plaketini Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Yunus YAMAN takdim etti. Oturum toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim