İtalya'nın iki devini buluşturan bu anlaşma kapsamında, 2011-2012 futbol sezonunda Napoli oyuncularının formalarını MSC Cruises logoları süsleyecek. Geçen yıl 1 milyon 220 bin yolcu taşıyan MSC Cruises, tarihi İtalyan futbol kulübünün taraftarları için temalı kruvaziyer tatilleri ve çeşitli turnuvalar gibi özel promosyonlar planlayacak.

De Laurentiis'in liderliğinde Şampiyonlar Ligi'ne çıkma başarısı gösteren Napoli takımı, denizcilik efsanesi Gianluigi Aponte tarafından MSC Grubu'nun yan kuruluşu olarak kurulan ve 45 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın 4'üncü büyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises'un desteğiyle yoğun bir sezona merhaba dedi.

MSC Cruises CEO'su Pierfrancesco Vago ve Napoli Kulübü Başkanı Aurelio De Laurentiis, Türk futbolculardan orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in de takıma katılması nedeniyle MSC Splendida gemisinde bir araya geldi. MSC Cruises CEO'su Pierfrancesco Vago yaptığı konuşmada “İtalya'ya, özellikle Campania Bölgesi, Napoli ve Sorrento'ya gönülden bağlı çokuluslu bir şirket olan MSC Cruises için Napoli takımı ideal bir partnerdir. Bugün kökenlerimizin nereden geldiğini anlayıp büyümeyi ona göre planlamamız gerekiyor.” dedi. De Laurentiis ise, MSC gibi uluslararası bir liderle enerjilerini birleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaptan Haber Ajansı

Editör: TE Bilişim