MKE'den hurda satışı için ihale

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, muhtelif cins ve miktarda hurda malzemeyi satmak üzere ihale açtı.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yer alan duyuruya göre, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzeme, kapalı zarfla teklif alınarak satılacak.

İhale, 16 Ekim 2009 tarihinde saat 14.00'de Ankara merkezde gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü ile Kırıkkale, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne verilecek.

Söz konusu ihale ile gemi, çelik askı teli, antimuanlı külçe kurşun, çelik makara, toz plastik, fiber optikli karışık kablo, alüminyumlu kablo, antimuanlı kurşun kılıf, enerji kablosu dış kılıfı, alüminyum folyalı plastik kabuk, tombak mermi çekirdeği, bronz yatak, paslanmaz çelik, karışık bronz, alüminyum hurdası satılacak.

-5 KALEM 12,5 TON KOVAN VE GÖMLEK YÜKSÜK ŞERİDİ SATIN ALINACAK-

Bu arada MKE Pirinç Fabrikası Müdürlüğü 5 kalem 12,5 ton kovan ve gömlek yüksük şeridini, açık ihale usulü ile satın alacak.

İhale, MKE Pirinç Fabrikası Müdürlüğünde 15 Ekim 2009 tarihinde saat 15.00'de yapılacak.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede şartname aynı yerden satın alınabilecek.

Editör: TE Bilişim