Minik Sena'nın cansız bedeni kıyıya vurdu

Turgutreis açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan yabancı uyrukluları taşıyan teknenin batması sonucu kaybolan 15 kişiden 4 yaşındaki Sena'nın cesedine ulaşıldı

 Muğla'nın Bodrum ilçesi yakınlarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan yabancı uyrukluları taşıyan teknenin batması sonucu kaybolan 15 kişiden bir kız çocuğunun daha cesedine ulaşıldı. Turgutreis açıklarındaki Çatalada yakınlarında batan teknede kaybolduğu belirtilen kişilere yönelik arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik Botları öğlen saatlerinde Çatalada kıyılarında 4 yaşlarındaki bir kız çocuğunun cansız bedenine ulaştı. Bota alınarak Turgutreis’e getirilen küçük kızın cesedi cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi Morguna getirildi.

Turgutreis açıklarındaki Çatalada yakınlarında batan teknede ölenlerin sayısı 9'a yükselmiş oldu. Batan tekneden sağ kurtulan Nirvan Hassan’a teşhis ettirilen küçük kızın da aynı teknede olduğu ve daha önce cansız bedeni bulunan kadının küçük kıza "Sena" adıyla seslendiğini söyledi. Küçük Sena'nın cenazesi savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ve kimlik tespiti için, Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Editör: TE Bilişim