Millletimizin başı sağolsun
 
10 Aralık akşamı Beşiktaş – Maçka’da meydana gelen terör saldırısını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) olarak bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.
Bu ve benzeri terör saldırıları milletimizin azim ve kararlılığını gölgeleyemeyeceği gibi ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı da sarsmayacaktır.
Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar unutmamalıdır ki Türk ulusu 15 Temmuz gecesi bir olduğunda her türlü musibetin üstesinden gelebileceğini göstermiştir. Devletimizin, her türlü terör unsuruyla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğine, bu hain terör saldırısını gerçekleştirenlere kısa sürede gereken cevabı verecek güçte olduğuna inancımız tamdır.
10 Aralık akşamı gerçekleşen hain saldırı sonucu şehit olan vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Terörün her türlüsünü lanetliyor, milletimizin bu ve benzeri acıları bir daha yaşamamasını mübarek Mevlit Kandili’nde Allah’tan niyaz ediyoruz.
 
Milletimizin başı sağolsun.
 
Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER)
 
Editör: TE Bilişim