DENİZ HUKUKU SERTİFİKA PROGRAMI 29 KASIM – 25 OCAK 2015

Bahçeşehir Üniversitesi METGEM ve Deniz Ticaret Enstitüsü’nün işbirliği ile yürütülen programda; Deniz Hukuku Profesyonel Sertifika Programı’nın amacı hızla büyüyen ve istihdam talebi artan deniz hukuku alanına en ileri düzeyde akademik ve pratik bilgilere sahip, uluslararası ticaret ve deniz hukuku uzmanları yetiştirmektir.

Programın müfredatı, İngiltere ve Amerika’daki benzer enstitülerin eğitim programları ve vaka incelemeleri göz önünde bulundurularak ayrıntılı bir biçimde hazırlanmıştır. Eğitimlerde İngiliz hukuk sistemi, uluslararası ticaret hukuku, INCOTERMS ve hukuksal müeyyideleri, bills of lading, Hague ve Hague Visby kuralları, Hamburg ve Roterdam kuralları, gemi kira kontratları, deniz sigorta hukuku, deniz hukuku ve uluslararası ticaret, admiralty claims, müşterek avarya, uluslararası ticaretin finansmanı hukuku, litigation-arbitration-ADR, vaka incelemeleri v.b. gibi deniz ticaretini ilgilendiren hukuki konuların tamamı ve daha birçok konu derinlemesine incelenmektedir. Mezunlar denizcilik şirketleri, banka, finans ve danışmanlık kuruluşlarında, hukuk bürolarında çok iyi koşullarda istihdam olanağına sahiptirler. Öğrenciler, toplam 80 saat (8 hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Deniz Hukuku sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Eğitimlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve kayıt avantajlarından faydalanmak için kurumsal satış ve pazarlama birimimizden randevu talep ediniz. Önemli Duyuru: Deniz Hukuku Profesyonel Sertifika Programını başarı ile tamamlayan katılımcılar, gerekli, devamlılık ve sınav kriterlerini tamamlamaları sonucunda BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ – MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ GELİTİRME MERKEZİ (METGEM) tarafından sertifikalarını almaya hak kazanırlar.

İlgi eğitimler Türkiye’de sadece BAU-METGEM ve DENİZ TİCARET ENSTİTUSU işbirliği ile uygulanmaktadır.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ – MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ GELİŞTİRME MERKEZİ (METGEM) Sertifikası Kullanım Alanları ;

A- Tüm Özel Kurum ve Kuruluşlar (yurtiçi ve uluslararası)

B- Devlet Daireleri, Kurum ve Kuruluşları C- Devlet memurları yeni işe giriş, Kademe değişiklikleri ve Terfi durumları

D- Öğretmen atamaları (Devlet Okullarına Sözleşmeli olarak)

E- Öğretmen atamaları (Özel Okullar ve Kurslar için)

F- Uluslararası ülkelerde, Kurum, Kuruluş ve Şirketlerde

G- Yurtdışı konsolosluklarında H- Yurtdışı okullarında Programa katılım kontenjanla sınırlıdır.

Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt koşulları için:

0216 383 68 70 – 383 66 72 0549 456 85 21 / Sertifika Programları ve Bireysel Eğitim Danışmanlığı Hattı

E-Mail : [email protected]

Editör: TE Bilişim