Marmara Denizi’nde Cuma günü öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına Marmara Denizi’nde Cumartesi günü öğle saatlerine doğru etkisini kaybedecek.

Kuzey Ege’de Cuma günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına Kuzey ve Orta Ege’de Cumartesi günü sabah saatlerinde etkisini kaybedecek.
Güney Ege’de Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren güneydoğu yönünden 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor. Fırtına Güney Ege’de Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybedecek.

Akdeniz’de Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğulu yönlerden 9 kuvvetinde (75-90km/s), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğulu yönlerden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına Akdeniz’de Cuma günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

12 Aralık 2014, Cuma

Fırtına

Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına, Marmara, Kuzey Ege ile Orta Akdeniz'de fırtına, Batı Karadeniz, Güney Ege ile Doğu Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

Karadeniz

Hava DurumuÇok bulutlu, aralıklı yağmurlu

RüzgarBatı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, batısı 6, öğle saatlerinden sonra batısı 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, doğusu açıkları 4 ila 6, akşam tamamı kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde

Dalga1,0 ila 2,0m batısı 2,5m

Görüşiyi, yağış anında orta.

Marmara

Hava DurumuÇok bulutlu, aralıklı yağmurlu

RüzgarKuzeydoğudan 4 ila 6, öğle 6 ila 8 kuvvetinde

Dalga1,5 ila 2,5m öğle 3,5m

Görüşorta.

Ege

Hava DurumuÇok bulutlu kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı

RüzgarKuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8, Güney Ege'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6, sabah kuzeyi, öğle saatlerinden sonra tamamı kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde

Dalga2,0 ila 3,0m kuzeyi 3,5m

Görüşorta.

Akdeniz

Hava DurumuÇok bulutlu kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı

RüzgarBatı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 7 ila 9, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7, batısı 8, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 4 ila 6, akşam 3 ila 5 kuvvetinde 

Dalga3,0 ila 4,0m batısı 4,5m öğle saatlerinden sonra 1,5 ila 2,5m

Görüşorta.

 

Editör: TE Bilişim