Meslekte Birlik Grubu Seçimlere Hazır
 
Uzun süren çalışmalar sonucunda üyelerinin büyük bir çoğunluğunun isteğiyle Meslekte Birlik Grubu Osman Kolay Başkan Adaylığı’nda yola devam kararı aldı. Yeni isimler ile aday listelerini güçlendirdiklerini belirten Kolay, her dönemden, her yaştan, her okuldan ve sektörün farklı kesimlerinden meslektaşları bir araya getirmeye çalıştıklarını, en ortak özellik olan meslektaşlık olgusu ile gruplarına Meslekte Birlik Grubu ismi verdiklerini belirtti. Kolay, daha önceki dönemlerde görev almış olup tanınan isimlerin yanına, ilk kez görev alma heyecanı ile aday olan isimleri buluşturduklarını ekledi.

Çok önceleri tek liste olduğuna dikkat çeken Osman Kolay, hafta sonu gerçekleşecek seçimlerde görüldüğü kadarı ile üç farklı listenin çıkacağını, bunun da demokrasi anlayışı içinde takdirle karşılanması gerektiğini, rekabet durumunun üyeler açısında Odaya duyarlılığı ve seçimlere katılan üye sayısını arttıracağını vurguladı.

Osman Kolay, geçtiğimiz iki dönem görevde olmalarının kendilerine kazandırdığı tecrübeyi çok önemsediklerini, bu dönem içerisinde sektörün paydaşlarıyla ile güzel bir uyum sağladıklarını, bu ilişkileri ve tecrübe birikimini yeni dönemlere taşımak istediklerini söyledi.

Tüm üyeleri oy kullanmaya davet eden Osman Kolay, Meslekte Birlik Grubu (www.meslekte-birlik.org)   yeni yönetim kurulu adaylarının aşağıdaki gibi olduğunu belirtti;

Editör: TE Bilişim