SALEM AL MAKRANİDEN BİR İNDİRİM DAHA

Ortadoğu taşıması yapan nakliyecilerin azalan iş hacmini arttırmak hedefi ile ekim ayı sonunda  Mersin-Mısır-Suudi Arabistan hattında servise başlayan SALEM AL MAKRANİ KARGO Suudi Arabistan gidiş-dönüş navlununu USD 1600.- olarak revize etti.

SALEM AL MAKRANİ KARGO Genel Müdürü Murat Gülfidan “ ortadoğu taşımalarının neredeyse tamamını üstlenen Hataylı nakliyecilerin zorunlu olarak Mersinden sürdürdüğümüz hizmetimizde bizlere verdiği desteğin karşılığı olarak ve daha da önemlisi tercihlerinden dolayı karşılaştıkları yakıt,amortisman vs. gibi ek maliyetleri sübvanse etmek adına navlun fiyatlarımızda tekrar indirime gittik” dedi.

Hatta başladıkları 28.10.2012 tarihindeki navlun fiyatlarının USd 3100.- olduğunun altını çizen Murat Gülfidan “ 1,5 aylık süre zarfında navlunların neredeyse yarı yarıya düşmesinin ortadoğuya yapılan ihracaata büyük katkılar sağladığını ve nakliyecilerin SALEM AL MAKRANİ KARGO’ya gösterdiği desteğin her geçen gün arttığını görmelerinin kendileri için en büyük teşvik olduğunu belirtti.”

Editör: TE Bilişim