Mersin Limanı'nda vinçler kadınlara emanet!

Ahtapot Denizcilik Şirketi, Mersin Limanı’nda istihdam ettiği 4 kadın vinç operatörü ile bir ilke imza attı. Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’yi (MIP) yönetimi tarafından büyük beğeni toplayan şirket bünyesindeki kadın operatör ile de bir ilke imza attı.

 

KADINLAR İŞ BAŞINDA

Ahtapot Denizcilik Şirketi bünyesinde, Mersin Limanı’nda görev yapan 4 kadın vinç operatör, erkek meslektaşları ile büyük bir başarı ile yapıyor. Kadın operatörlerin hizmeti, liman yönetimi ve gümrük şirketleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Mersin Limanı’nda vardiyalı olarak çalışan kadın vinç operatörleri; erkeklerin yaptığı birçok işi kadınların da yapabileceğini belirterek, böyle bir işi zevkle ve seve seve yaptıklarını belirtiyor.

“EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Firma yetkilileri yaptıkları ise açıklamada; "Firmamız Ahtapot Denizcilik Tahmil Tahliye Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi "olarak uzun bir süredir limanlarda tahmil tahliye ve vinç hizmetleri vermektedir. Konusunda uzman personele ve gerekli donanıma sahip firmamız, 2014 yılında Mersin Limanında yükleme ve tahliye hizmeti vermeye başladı.

kadin-vincciler-(2).jpg

Ahtapot Denizcilik ayrıca, Çanakkale Akçansa, Yeşilovacık Limanı, Kocaeli Limanına yanaşan tüm kuru yük gemilerinin tahmil, tahliye ve vinç hizmetlerini, silingbag, bigbag yüklemeleri ve forklift hizmetlerini vermektedir. Biz işimizi titizlikle ve büyük özen göstererek yapmaktayız. Firmamız bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız işinin uzmanıdır. Firmamızda çalışan personelin hepsi liman koşullarında çalışma deneyim ve bilgisine sahiptir. 7 gün 24 saat 3 vardiya sistemi ile yaklaşık 1 yıldır Mersin Limanında, hizmet vermeye başladık, bundan sonra da verdiğimiz hizmetin daha iyisini sağlamak için çalışmalarımız sürmektedir" dediler.

LOJİPORT

Editör: TE Bilişim