Melek N Kaptanından Mektup Var...

İspanya'nın Alicante Limanında tutuklu bulunan ve 60.000 Euro'luk ceza kesilen ve hala limanda tutuklu bulunan Melek N gemisinin  kaptanı Sedat Alaca'dan denizcilik kamuoyuna mektup var.

"Ateş Düştüğü Yeri Yakar" diyen kaptanın mektubu denizciliğimiz açısından bir ibret belgesi niteliğinde.

Mektubu virgülüne bile dokunmadan yayınlamayı bir insanlık görevi kabul ettik ve yayınlıyoruz.


SUC VE CEZA

ATES DUSTUGU YERI YAKAR....!!!

anladigim vede hissettigim kadari ile artik sorunumuz guncelligini kaybetme durumuna gelmistir.eminim nasil pakistan filistinin onune cikti ise!,bizde geriledik mansetten.ben son bir cirpinis ile ramazan bayrami icin hazirliklar yapan, sag duyu sahiplerine sesleniyorum!!!!!!!!!!!

MV MELEK N nin, 10 personelinin, AILELERI BAYRAMDA SEKER BILE YESELER KAN KUSACAKLARDIR.

PEKI SIZLER SEKERDEN TAD ALABILECEKMISINIZ???????

merak etmeyin,biz sizin evdeki baklavalari yemek icin gelmiyecegiz.paramizi alip bayramda evde olursak;bayramlasmaya gelen cocuklara seker ve BAYRAM harcliklari verecegiz(belki komsuyuzdur, sizin cocuklarinizda gelir ONLARDA COCUK ).
Bugun oglum okula gitmek istememis 8.sinif,babasi gelemez okul ihtiyaclarini alamaz diye ( SAYIN ILGILILER BU COCUK BUYURDE SIZE BAS KALDIRIRSA BANA SIKAYETE GELMEYIN ).benim cocugum bayram lafi etmiyor,cunku edemiyor.sadece hakki olan egitimden soguyor.SEBEP OLANLARA DA.......


ALLAH HAKETTIKLERINI VERSIN.

BURADAN NET BIR SEY BELIRTMEK ISTERIM,GEMININ TUTULMASI KAPTAN DAHIL PERSONEL YETERSIZLIGI VEYA PERSONEL ZAAFIYETI DEGILDIR.

SUC VE CEZA OLUR,SUCLU BIZ DEGILIZ.BIZIM TEK SUCUMUZ VAR O DA,SOYGUN-GASP-HIRSIZLIK-SOMURU YAPMADAN AILELERIMIZI GECINDIRMEK ICIN EMEGIMIZ VE ALINTERIMIZLE CALISMAKTIR.

LUTFEN BUNUN CEZASINI TERCIH HAKKI OLMAYAN COCUKLARIMIZA ODETMEYE KALKMAYIN,SAYIN BIZE SUSUN BIZ KONUSACAGIZ DIYENLER.

TUM INSANLIGA VE TUM INSANLARA SAYGILAR!!!

MV MELEK N KAPTANI SEDAT ALACA


Editör: TE Bilişim