Mega Yat Titan, Palmarina Bodrum'a Bağlandı

Dünyanın en büyük 100 yatı listesinde yer alan, 80 metre uzunluğunda, 7 kamaralı mega yat Titan; Palmarina Bodrum'a bağlandı.

 Rus bir iş adamına ait, 2010 yılında Alman firması tarafından üretilen yatın 14 kişilik ağırlama kapasitesi ve 19 kişilik mürettebatı bulunuyor. İçerisinde jakuzi, özel gym, sinema bulunan yatın uzun bir süre Palmarina Bodrum'da bağlı kalacağı bildirildi.

Geçtiğimiz haftalarda dört katlı, 18 kamaradan oluşan megayat Madame Gu adlı 99 metrelik mega yat Palmarina Bodrum'a demirleyerek uzun süreli bir kontrat imzalamıştı. 710 tekne deniz bağlama kapasitesine sahip, bölgede bağlama alanı açısından en büyük marina ve Türkiye'de en yüksek kapasitede Mega yat konaklama limanı olan Palmarina Bodrum, 2014 yaz sezonunda mega yatlara ev sahipliği yapmaya büyük bir hızla devam ediyor. Titan, Palmarina Bodrum'da 80 metre uzunluğu, 7 kamarası, içerisinde bulunan jakuzi, özel gym, sinema gibi özellikleriyle dünyanın en büyük 100 yatı arasında kabul edilen Titan, kalabalık mürettebatı ile Palmarina Bodrum'a bağlandı.

Türkiye'de sadece kendisinin sahip olduğu; FEE Mavi Bayrak, TYHA (The Yacht Harbour Association), 5 Altın Çıpa, IMCI International Marine Certification Institute, UKAS LRQA ISO 9001:2008 QMS Sertifikası gibi çok özel sertifikalarıyla tekne sahiplerinin ve teknelerinin güvende olması, sunulan konfor ve kalite standartlarının en üst düzeyde tutulması için her detayı incelikle planlamayı ilke edinen Palmarina Bodrum denizciliği ülkemizde yaygınlaştırma hedefi yanı sıra bölgenin ekonomik, sosyo-kültürel dokusuna da misafir ettiği konukları ile canlılık kazandırıyor

Editör: TE Bilişim