MDTO’DA SEÇİMLER TAMAMLANDI

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), Meslek Komitesi ve Meclis asil ve yedek üye seçimleri 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirildi.  Yargı gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde 12 meslek komitesinden 24 meclis üyesi belirlendi. 

11 Mayıs Cumartesi günü meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde ise, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, TOBB delegeleri, disiplin kurulu üyeleri, meclis başkanı ve yardımcıları belirlendi. Buna göre, Meclis Başkanlığına Jan Taşçı, Başkan Yardımcılığına Levent Dipçin, Meclis Katip Üyeliğine de Korkmaz Çangır seçildi.

Seçimler sonucu belirlenen görev paylaşımına göre MDTO Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu, Başkan Yardımcısı Jozef Atat, Sayman Üye Atahan Çukurova, Yönetim Kurulu Üyeleri Mişel Şaşati, Bedii Canatan, Özcan Barut ve  İskender Botros.

Seçimlerin ardından konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, üstlendikleri görev ve sorumluluğun bilincinde olduklarını, yeni dönemde de çalışmalarını bu bilinçle şekillendireceklerini söyledi. Mersin ve Türk denizcilik sektörünün gelişmesi adına projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Lokmanoğlu, seçim sonuçlarının Mersin’e ve denizcilik sektörüne hayırlı olmasını diledi.  

Editör: TE Bilişim