Saga Pearl II isimli kruvaziyer gemisi Marmaris’e geldi; böylece sezonun ilk kruvaziyer gemisi Marmaris'e yanaşmış oldu..

SAGA Kruvaziyer firmasına bağlı "SAGA PEARL II" isimli lüks kruvaziyer gemi bugün Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Malta bayraklı, 18 591 GRT ve 164 metre uzunluğundaki gemi, sabah saat 08:00’de 366 İngiliz yolcusu ve 263 mürettebatı ile Marmaris limanına yanaştı.

Saga Pearl II gemisinin Marmaris’e ilk ziyareti olması nedeniyle, geminin yolcuları için limanda “Mini Türk Pazarı” kuruldu. Yolcular gemiden inerken Karanfil çiçekleri verildi ve Mehteran takımının güzel müziği eşliginde karşılandı. Pazarda lokum ve baklava gibi geleneksel Türk tatliları yolculara ikram edildi. Yanisira; yolculara kartpostal, magnet, kitap ayracı ve nazar boncuğu gibi çeşitli heyideler verildi. Yanısıra Mehteran takımı sahil boyu, çarşı içi ve şehir içindede gösterilerini sergilediler.

Havanın güzel olmasına da oldukça sevinen yolcular bol bol fotoğraf çektiler.

Yolcuların büyük bir çoğunluğu Marmaris’i gezmek ve alışveriş yapmak için çarşıya giderken, bazi yolcular da farklı turlara çıkmayi tercih ettiler. Akşam üzeri saat 17:00’de Limasol limanına gitmek üzere Marmaris’den ayrılacak olan gemide; çeşitli restoran ve kafeler, sinema salonu, konferans ve tiyatro salonu, kütüphane, kumarhane, spor salonu, güzellik ve Spa merkezi, havuzlar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadir.

Editör: TE Bilişim