MARİNA İŞLETMECİLİĞİ ve YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Deniz Ticaret Enstitüsü, 27 TEMMUZ – 15 EYLÜL 2013 tarihleri arasında Marina İşletmeciliği ve Yönetimi Sertifika Programı gerçekleştiriyor.

Kurumun Halkla İlişkiler Sorumlusu İrem Gür; DenizHHaber'e yaptığı açıklamada; "Marina İşletmeciliği ve Yönetimi Sertifika Programı’nın amacı, öğrencilere marina işletmeciliği ve yönetimi konusunda ileri akademik bilgi ve beceri kazandırmaktır. Bunun yanı sıra ilgili programın eğitim müfredatı günümüz marina yönetim politikalarında etkin karar alma yetisine sahip öğrenciler yetiştirme hedefine uygun olarak düzenlenmiştir. Marina İşletmeciliği ve Yönetimi Sertifika Programı mezunları, marina ve terminal yönetimlerinde yönetici pozisyonunda istihdam olanağına sahiptirler. Hem Türkiye piyasasında hem de uluslararası diğer piyasalarda sektörün ihtiyacı olan uzmanların yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen programdır. Eğitim süreci temel deniz ticareti eğitimleri, uzmanlık eğitimleri ve pratik eğitimler (vaka inceleme simülasyonları) olarak 3 ana bölümden oluşmaktadır. Öğrenciler eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Marina İşletmeciliği ve Yönetimi sertifikası almaya hak kazanacaklardır." dedi.

Öğrenciler, toplam 80 saat (8 Hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Marina İşletmeciliği ve Yönetimi sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Programın detaylı müfredatını  http://www.denizticaretenstitusu.com/marinamufredat.php linkinden görülebiliyor.

Editör: TE Bilişim